Familieejet virksomhed gennem 3 generationer​​

Vi løser alle opgaver inden for blikarbejde & VVS-installationer

nedløb​

Vi tilbyder specialløsninger inden for inddækninger, tagrender og nedløb i kobber og zink samt tagbelægning i naturskifer.

Står dit hus over for en renovering eller ombygning? C.O.MØLLER ApS tager hånd om dit hus og tilfører hjemmet eller kontoret sjæl og personlighed gennem fleksible materialer og arkitektur af høj kvalitet.

Kvalitet og serviceniveau er blandt vores kerneværdier og vi forsøger altid at dele ud af vores professionelle viden og vejledning, når vi taler med vores kunder. Det er i den forbindelse vigtigt, at du som kunde oplever, at du hos C.O.MØLLER ApS altid kan få professionel sparring inden for alle områder af blikkenslagerarbejde.

Vi er i stand til at levere samlede totalløsninger, hvilket betyder, at du som kunde hos C.O.MØLLER ApS kun har én fast kontaktperson gennem hele processen, hvilket gør arbejdet mere professionelt og effektivt efter vores mening. 

Vi fokuserer ligeledes på udelukkende at lave langtidsholdbare og vedligeholdelsesfrie løsninger. Det betyder, at du som kunde vil opleve, at vi altid er omhyggelige og grundige i vores arbejde, da vi aldrig går på kompromis med kvaliteten.

​Firmainformation

C.O. MØLLER APS

mobil98 23 14 45​​​

mail info@co-moeller.dk

​​

CVR​: 2​751​1880

SE OGSÅ:

Find os

​Torslev Mark 1

9460 Brovst​

- Find rute med Google Maps